Admiraliteit 6 van de Maze

Veilig varen op het water

stremming parksluizen

Stremming Parksluizen

18 juli 2013. De buitendeur van de grote Parksluis moet tegelijk met de geleiderails worden vervangen. De grote sluis is mogelijk tot 6 augustus 2013 gestremd. De buitendeur (Nieuwe Maas zijde) van de grote Parksluis moet tegelijk met de geleiderails worden vervangen door een plotseling opgetreden schade. Hierdoor is de grote sluis sinds deze week gestremd. De stremming zal - zonder tegenvallers - mogelijk tot 6 augustus duren. Aanvankelijk zou in het weekend van 20 en 21 juli alleen de sluisdeur worden vervangen. Nader onderzoek leerde deze week dat de geleiderails waarover de deur rolt om de sluis te openen en te sluiten niet meer gebruikt kan worden en eveneens moet worden vervangen.

Kleine Parksluis Tijdens de werkzaamheden aan de grote Parksluis, blijft de kleine Parksluis beschikbaar voor de recreatievaart.

Onderstaande berichten m.b.t. stremming grote parksluis.   http://www.rotterdam.nl/parksluislangergestremd   http://www.portofrotterdam.com/nl/Scheepvaart/actueel/Bekendmakingen/Pages/rotterdam-parkhavencoolhaven.aspx